Asumattomat talot

Pelastetaan maaseudun asumattomat talot

Asumatontalo

Jaa tämä sivu

1. Paljasta asumaton talo Raaseporista!

Kerro omastasi tai tietämästäsi asumattomasta talosta Raaseporin alueella. Home&Found etsii Raaseporista taloja, jotka ovat tyhjillään, mutta joiden omistajat eivät halua myydä tai vuokrata niitä. Teemme yhteistyötä MTK:n Autiotalot-hankkeen kanssa. Hanke rakentaa nettisivua ja mallia siihen, miten asumattomat talot voitaisiin saada käyttöön, niin että niiden kunto pysyisi samalla hyvänä kun niitä lämmitetään ja huolletaan.

Jos tiedät Raaseporin alueella asumattomia taloja, tai jos sinulla tai vaikka suvullasi on sellainen, kerro talosta meille! Me yritämme saada kohteen esille Home&Found-tapahtumaan! HUOM! Vaikka näyttäisit paikan sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään!

Jättämällä yhteystietosi saat lisätietoa Autiotalot-hankkeen etenemisestä.

2. Haluatko muuttaa maalle asumatonta taloa hoitamaan?

Home&Found etsii Raaseporista taloja, jotka ovat tyhjillään, mutta joiden omistajat eivät halua myydä tai vuokrata niitä. Teemme yhteistyötä MTK:n Autiotalot-hankkeen kanssa, joka rakentaa nettisivua ja mallia siihen, miten talot voitaisiin antaa käyttöön ilman myynti- tai vuokrasuhdetta. Näin talot saisivat asukkaat, ja talot eivät pääsisi rapistumaan. Tällaisissa taloissa voisi kenties asua jopa ilmaiseksi.

Kiinnostaisiko sinua ottaa tällainen talo kodiksesi? Jätä yhteystietosi niin pidämme sinut ajan tasalla hankkeen etenemisestä. Kerromme sinulle myös jos löydämme asumattomia taloja Raaseporin alueelta ja saamme niitä näytille!


Kerro asumattomasta talosta tai halustasi asua sellaisessa

Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita!

Lomake

Lisätietoa Autiotalot-hankkeesta

MTK:n hankkeessa luodaan malli ja nettialusta

Autiotalot-sivulle