IMG 20220311 WA0002
IMG 20220317 WA0005
Omakotitalo Raasepori

Melkein satavuotias hirsitalo Karjaan Bulevardilla

Tunnelmallisessa ja avaran valoisassa hirsitalossa riittää tilaa niin asumiseen, etätyöskentelyyn kuin harrastamiseen.

Basic information

Property description

Tunnelmallisessa ja avaran valoisassa hirsitalossa riittää tilaa niin asumiseen, etätyöskentelyyn kuin harrastamiseen. Vehreässä ja monipuolisessa puutarhassa ilahduttavat muun muassa vadelma-, tyrni- ja herukkapensaat sekä luumu-, kirsikka- ja omenapuut. Kasvihuoneen kattoa varjostaa viiniköynnös, jonka alla viihtyvät tomaatit, kurkut ja paprikat. Pihan perällä omassa rauhassa sijaitsee puusauna, jonka terassilla voi vilvoitella löylyjen välissä.

Omistajien tarina

Villa Strömissä asuu perhe, johon kuuluu vanhempien lisäksi kaksi nuorta ja kissa. Miehen sydäntä lähellä on maantie-, gravel- ja maastopyöräily, joihin Raaseporissa on erinomaiset mahdollisuudet. Perheen äiti viihtyy puutarhassa, polkujuoksumaastoissa sekä nykyaikaisella Alexian kuntosalilla, joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Poika harrastaa kalastusta ja frisbeegolfia, ja lähin frisbeegolfrata sekä Mustionjoki ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Perheen tyttären vapaa-aikaan kuuluu koulu- ja esteratsastusta idyllisellä Billnäsin tallilla, jonne pääsee helposti polkupyörällä joen viertä kulkevaa ulkoilureittiä pitkin.

Perheen nuorison lähtiessä opiskelemaan koko perhe on päättänyt kokeilla monipaikkaisuutta, ja aikoo viettää jatkossa enemmän aikaa Helsingissä.

Property type

Omakotitalo

Street address

Bulevardi, Karjaa

City

Raasepori

Postal code

10300

Village

Karjaa

Size

200

Additional information

500 metriä juna-asemalle

Number of rooms

7

Condition

Hyvä

Lot size

Lähes 2000 neliötä

Lot description

Oma

Heating

Ilma-vesilämpöpumppu

Sale type

For sale

Is the plot your own or a rental plot

Own