Huset
IMG 5600
Omakotitalo, Vapaa-ajan asunto Billnäs

Arkkitehti Max Frelanderin suunnittelema jugendhuvila vuodelta 1913, uniikki kokonaisuus

Kysy hintaa.

Taiteilijakoti vuokrattavana lähinnä syys- ja talvikaudeksi, lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi.

Events

Esittelemme taloa ja kerromme sen historiasta. Voit nauttia kakkukahvit pihalla, parvekkeella tai sisätiloissa. Myynnissä on myös vanhaa Arabiaa ja suomalaista lasia, sekä käsitöitä.

Opening hours: Lauantai 11.6 11-17, sunnuntai 12.6 11-16 sekä sopimuksen mukaan. 040 - 836 7696

Basic information

Property description

Talo oli isämme, hopeaseppä Stig Nordmanin koti ja työtila neljän vuosikymmenen ajan. Talo on 1900-luvun alun arkkitehtoninen helmi, ja sen sisustus on uniikki. Suuri osa esineistä ja huonekaluista on isän, hänen isänsä tai isoisänsä valmistamia, loput on hankittu osto-ja myyntiliikkeistä tai pelastettu vuosikymmenten saatossa. Talo on meille erittäin rakas. Täällä rentoudumme aina.
Me myös vuokraamme taloa lyhytaikaisesti. Kesällä on vipinää, mutta tavikaudeksi etsimme vuokralaisia jotka arvostavat taloa ja pitävät siitä hyvää huolta.
Kysy rohkeasti jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää!
Asun itsekin Billnäsissä - itse asiassa saman arkkitehdin suunnittelemassa nk Amerikavillassa.

https://airbnb.com/h/charming-jugend-villa-close-to-fiskars

Property type

Omakotitalo, Vapaa-ajan asunto

Street address

Solbackavägen 2

City

Billnäs

Postal code

10330

Village

Billnäs

Size

130 m2 kahdessa kerroksessa sekä ulkorakennus jossa sauna.

Number of rooms

Alakerrassa on eteinen, keittiö alkoveineen, pieni makuuhuone, 2 oleskeluhuonetta tulisijoineen sekä wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, parveke sekä klassinen kylpyhuone ammeineen.

Lot description

Iso luonnollinen piha vanhoine mäntyineen ja vaahteroineen tarjoaa niin aurinkoa kuin varjoa. Ulkorakennuksessa (missä sauna) on aurinkoinen terassi.

Heating

Öljy ja puu

Sale type

For rent

Additional information

Turuntieltä (111) käännytään Helsingin suunnalta tultaessa, heti Backgrändintien jälkeen vasemmalle Leipurintielle / Bagarvägen. Käänny sitten heti keltaisen talon ja ulkorakennuksen pihaan (ennen Päivöläntietä/Solbackavägen). Billnäsin ruukista tultaessa (Ruukintie /Bruksvägen) siirry joen toiselle puolelle. Kävelysillalta käännyt vasemmalle / Billnäs allén kautta käännyt oikealle. Vasarasepäntieltä nouset mäkeä ylös Leipurintietä. Talo on viimeisenä mäen päällä, aivan Turuntien varressa. Keltainen tiilikattoinen villa ja sen ulkorakennus näkyvät hyvin .

Open map