Image7
Image6
Paritalo, Mökki, Vapaa-ajan asunto Skpogby

Asunto vanhassa Skogbyn sahan työntekijöiden hirsitalossa

Hinta riippuu vuokra-ajan kestosta

Vuokrataan viikonloppu, viikko tai pidempiaikaiseen käyttöön juuri peruskorjattu vanha työläisasunto (68m2) junaradan varrella, meren lähellä.

Opening hours: Näytöt varataan erikseen sähköpostitse

Basic information

Property description

Maistuisiko loma / etätyöloma / irtiotto arjesta / rento mökkiloma meren äärellä lasten kanssa / ystävien miniloma? Vuokrataan viikonloppu / viikko tai pidempiaikaiseen käyttöön asunto 100v vanhassa hirsitalosta. Vuokrattavissa lokakuun 2022 loppuun. Sijainti on loistava, Tammisaaren ja Hangon välissä meren läheisyydessä rauhallisessa pienessä Skogbyn kylässä. Autolla pääsee tunnissa Helsingistä ja reilussa tunnissa Turusta. Karjaa-Hanko paikallisjuna pysähtyy kylän pysäkillä ja Rannikon pyöräreitti kulkee aivan talon vierestä. Lähimmälle uimarannalle 80m, seuraavalle 200m jne.. all the way to Hanko ;) Pihassa lukuisia aamukahvispotteja, riippumattoja jokaiseen auringon asentoon ja lapsille "köyhän miehen hoplop" aka trampoliini ja läjä vesileluja. Vierestä lähtee täysimittainen frisbeegolf-rata, lähellä hyvät maastopyöräilymaastot ja kylällä pieni puoti ja superkiva ravintola. Etätöiden tekeminen onnistuu trendikkään hyggemäisen rennosti, sillä netti on talossa sysihuono. Sadepäivinä asunto lämpenee puilla. Keittiössä puuhella ja kaasuliesi. Mahdollisuus hyödyntää kasvimaan satoa :) mahdollisuus vuokrata fillareita ja SUP-lauta. Näyttö-/majoitusvaraukset sähköpostitse susanna.kankare@gmail.com

Property type

Paritalo, Mökki, Vapaa-ajan asunto

City

Skpogby

Postal code

10680

Village

Muu

Size

2h + keittiö & ruokasali, kompostiwc, iso piha-alue

Number of rooms

4 asunnon kokonaisuus.

Condition

Kunto on hyvä ja olosuhteet on mökkiolosuhteet.

Lot size

iso

Lot description

Metsän vieressä oleva puutahatontti. Meren rantaan 80m :)

Heating

puu & sähkö

Upcoming renovations

Peruskorjaukset tehty ja tehdään edelleen, vanha talo jota remontoidaan nyt ja ikuisesti... Osa talosta samaan aikaan mökkivarustus-tasoisesti vuokrattavissa.

Sale type

For rent

Additional information

Paikalle pääsee bussilla SEKÄ JUNALLA Tammisaaresta, paikallisjuna Karjaa-Hanko pysähtyy kylän pysäkillä. Lisäksi helppo tulla autolla, fillarilla ja veneellä.

Open map