Kohteen tai ohjelman ilmoittajalle

Näin olet mukana tekemässä Home&Found-kierrätysasuntofestivaalia

Raasepori Piha sisaankaynti 0 A7 A3194 Edit Edit

Jaa tämä sivu

Tervetuloa mukaan!

HUOM! Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu teknisesti, ota yhteyttä pauliina.seppala@homeandfound.fi tai soita 050 572 7910

Ilmoita kohde Ilmoita ohjelmaa Tapahtumajärjestäjän muistilista Yhteinen markkinointi

1. Myy tai vuokraa asuntosi

Home&Found-kierrätyasuntofestivaalin aikana 10.–12.6.2022 vierailijat pääsevät tutustumaan Raaseporin vapaisiin koteihin, myytäviin tai vuokrattaviin. Mukaan saa ilmoittaa myös mahdollisesti vapautuvan ”kepillä jäätä” -kohteen ja vain testata kiinnostusta. Myös tontit, mökit ja muut kiinteistökohteet saa ilmoittaa mukaan.

Voit ilmoittaa kohteen heti. HUOM! On tärkeää, että voit näyttää kohteen tapahtuman aikana, vaikka lyhyestikin, ja ettei sitä myydä ennen tapahtumaa.

Voit täydentää ilmoitustasi vielä ennen tapahtumaa.

OIKOTIE

Home&Found-festivaalin kohdeilmoittajat saavat koodin, jolla he voivat ilmoittaa kohteensa ilmaiseksi Oikotielle. Tärkeää on laittaa sinne esittelyajaksi tapahtumaan sijoittuvat ajat.

HUOM! Toimimme yhteistyössä kiinteistövälittäjien kanssa, jotka suhtautuvat tapahtumaan positiivisesti. Jos asuntosi on välittäjällä, kerro että ilmoitat sen myös Home&Found-ohjelmistoon. Laita ilmoitukseesi linkki välittäjän sivulle, jotta mahdollinen kaupankäynti hoituu välittäjän kautta ja asiantuntemuksella. Koska Raaseporin alue on laaja, välittäjien on vaikea järjestää kattavasti näyttöjä tapahtumaviikonloppuna: olisikin hienoa jos omistajat tai asukkaat itse järjestäisivät avointen ovien tilaisuuksia Home&Found-viikonlopun aikana. Edelleen niin että varsinainen kaupankäynti tapahtuu erikseen välittäjän kanssa.

2. Järjestä ohjelmaa

Kohteiden lisäksi kaikkialla Raaseporissa on festivaaliohjelmaa, josta nauttivat sekä vierailijat että paikalliset. Oheisohjelma voi olla vaikka työhuoneen avoimet ovet, illallinen raaseporilaisessa kodissa, arkkitehtuurikierros, kalastusretki, kurssi tai työnäytös.

HUOM! Ohjelma voi olla ilmaista tai maksullista.

Ilmoitathan ohjelmasi 30.5. mennessä jotta ehdimme sisällyttää sen ohjelmatietoihimme ja markkinointiimme. Mitä aiemmin ilmoitat ohjelman, sitä paremmin voimme markkinoida sitä. Kannattaa siis ilmoittaa ajoissa!

3. Tarjoa ruoka-, juoma- tai majoituspalveluja

Ruoka- , juoma- ja majoituspalveluille on taatusti kysyntää ja ne saa ilmoittaa mukaan!

Kysy lisää

Voit olla meihin yhteydessä missä vain kohteen tai ohjelman ilmoittamiseen liittyvässä asiassa. Meillä on myös yhteinen Facebook-ryhmä kaikille osallistujille! Tervetuloa!

Pauliina Seppälä

Hankejohtaja
pauliina.seppala@homeandfound.fi
050 572 7910


Kohteen tai ohjelman ilmoittaminen

  • Rekisteröidy tälle verkkosivulle ja kirjaudu sisään
  • Klikkaa ”Ilmoita kohde” tai ”Ilmoita ohjelmaa”
  • Pääset suoraan rakentamaan omaa kohde- tai ohjelmasivuasi: esittelemään toimintaasi ja kertomaan Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin kohteestasi tai ohjelmastasi.
  • Täytä sivusi kentät, lataa kuvia, ja kerro omin sanoin kohteestasi tai ohjelmasta. Mieti mitä tapahtuman vieraat haluaisivat kuulla!
  • Kerro vieraille kohteestasi tai ohjelmastasi, kuvaile sitä kuvin ja tekstein. Muista kertoa koska kohdetta pääsee katsomaan, koska ohjelma tapahtuu, tai mitkä ovat aukioloajat.
  • Muista kertoa, jos vieraiden tulee ilmoittautua etukäteen. Kerro myös jos tapahtuma on maksullinen sekä tapahtuman mahdollinen hinta.
  • Huom! Vaihtamalla valikosta kielen, voit kirjoittaa tekstit halutessasi suomeksi, ruotsiksi ja/tai englanniksi!
  • Voit editoida ja päivittää sivuasi koska haluat, kirjaudut vain sisään! Muista tallentaa muutokset!


Ilmoita kohde Ilmoita ohjelmaa Tapahtumajärjestäjän muistilista Yhteinen markkinointi