Festivaalin markkinointi ja tiedotus

Yhdessä enemmän näkyvyyttä ja kävijöitä

Raasepori

Jaa tämä sivu

Home&Found-kierrätysasuntofestivaali tulee tekemään markkinointia ensisijaisesti sosiaalisen median kanavissa Instagramissa ja Facebookissa. Lisäksi tulemme ostamaan mediamainontaa. Pyrimme myös näkymään valtamediassa (TV, radio, aikakauslehdet) tehokkaan tiedotuksen ja viestinnän ansiosta. Näkyvyys lisääntyy tapahtuman lähestyessä ollen suurimmillaan noin kolmen viikon ajan ennen tapahtumaa.

Tulemalla mukaan ohjelmaan saat runsaasti näkyvyyttä. Saat myös oman esittelysi tälle sivustolle ja tiedot karttanäkymään, jotta sinut löydetään. Voit hyödyntää näitä markkinoinnissasi.

Nostamme ohjelmaa ja kohteita esiin omassa viestinnässämme. Teemme poimintoja kiinnostavista sisällöistä ja teemme koosteartikkeleita eri teemoista.

Ohjelmantuottajien ja yhteistyökumppaneiden markkinointipanos

On erittäin tärkeää, että kaikki kymmenet ja sadat ohjelmaan osallistujat ja festivaalin yhteistyökumppanit sekä kohteiden ilmoittajat markkinoivat yhdessä tapahtumaa. Sillä tavalla voimme moninkertaistaa tapahtuman näkyvyyden.Tämä tapahtuma tehdään ja markkinoidaan joukolla, ja siksi siitä tulee suuri!

Lisäksi kaikilla osallistujilla on mahdollisuus ostaa lisänäkyvyyttä kauttamme, kysy lisää Heli Mäenpää, heli.maenpaa@homeandfound.fi

Markkinointimateriaalit

Tästä kansiosta löydät erityisesti ohjelman tarjoajille suunnattua digitaalista markkinointimateriaalia.

Tästä kansiosta löydät erityisesti asumiskohteiden ilmoittajille suunnattua digitaalista markkinointimateriaalia.

Tästä kansiosta
löydät erityisesti Billnäsin asumisen messujen näytteilleasettajille suunnattua digitaalista markkinointimateriaalia.

Opasteet

Home&Found-kohteet merkitään ilmapallonipuilla! Ilmapalloja jaetaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Myös tapahtumajulisteita on jaossa heille, joilla on mahdollisuus kiinnittää niitä esimerkiksi ikkunaan, seinään tai kylttiin. Tiedustelut: pauliina@yhteismaa.fi tai 050 572 7910

Seuraa meitä jo nyt sosiaalisessa mediassa (ja me seuraamme takaisin)

Facebook.com/homeandfoundfestival

Instagram.com/homeandfoundfestival