Tapahtumajärjestäjän muistilista

Hienoa että olet mukana yhteisissä ponnisteluissa, luomassa Home&Found-kierrätysasuntofestivaalia ja sitä kautta Raasepori-ilmiötä!

Mukit 0 A7 A8811

Jaa tämä sivu

Home&Found-kierrätysasuntofestivaaliin odotetaan paljon vieraita. Samalla tapahtuman luonne on rauhallinen, ja vierailijat ja tapahtumat on siroteltu laajalle alueelle. Odotamme hyvinkäyttäytyvää, iloista ja isäntiä ja emäntiä kunnioittavaa yleisöä. Aina on kuitenkin hyvä miettiä muutamat tapahtumajärjestämiseen liittyvät asiat etukäteen. Tässä muistilistamme!

Vakuutukset

Arvioi onko tapahtumassasi riskejä, joita olemassaoleva vakuutuksesi (kuten kotivakuutus tai yrityksen vakuutus) ei kata, ja olisiko hyvä lisätä vakuutusturvaa (vastuu- ja oikeusturvavakuutus).

Parkkipaikat

On hyvä miettiä mihin vieraat voivat pysäköidä autonsa, ja kertoa siitä heille etukäteen sekä merkitä alue vaikka P-kyltillä.

Arvotavarat

Jos järjestät tapahtuman kodissasi, laita arvotavarat pois esiltä.

Mitä muuta?

Ohjelma on keskeinen osa Home&Found-kierrätysasuntofestivaalia. Olet meille tärkeä! Kerro millaista tukea tai millaisia opasteita tarvitsisit, pyrimme järjestämään niitä resurssiemme puitteissa! Voit aina ottaa yhteyttä, ja voimme yhdessä suunnitella tapahtumaasi!

Susanna Kankare
raaseporilainen
Yhteistyökoordinaattori & tuottaja
susanna.kankare@homeandfound.fi

Pauliina Seppälä

Helsinkiläinen Raaseporissa
Hankejohtaja
+358 50 572 7910
pauliina.seppala@homeandfound.fi

Muistathan lukea myös markkinointi-alasivumme, Home&Found-kierrätysasuntofestivaali rakennetaan ja markkinoidaan joukkovoimalla!