Kumppanit

Home&Found-kierrätysasuntofestivaali tehdään yhteisöllisesti

Raasepori tuoleja

Jaa tämä sivu


Raaseporin Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin päärahoittaja on Uudenmaan liitto. Uudenmaan liitto on maakuntaliitto, joka kehittää ja suunnittelee Uudenmaan yhteistä tulevaisuuttta. Työn lähtökohdat ovat maakunnan kansainvälisyys ja vetovoima sekä asukkaiden hyvinvointi. Lue lisää Uudenmaan liitosta.


Raaseporin kaupunki on Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin tärkeä kumppani ja osarahoittaja. Tällä hetkellä kaupunki muun muassa valmistelee Raaseporin tulevaisuuden kaavaa, missä työssä se kuuntelee eri kylien asukkaiden toiveita. Raaseporin kaupungin sivut.

Karjaan-Pohjan Säästöpankkisäätiö tukee Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin työtä Karjaan - Pohjan alueella. Säätiön sivut.


Billnäsin ruukki on yksi monista Raaseporin vanhoista upeista ruukeista. Nyt se on palautunut taas uuteen loistoon viime vuosien kunnostusten ansiosta. Siellä järjestetään tapahtumia, ja siellä on myös majoitustoimintaa, hyvä ravintola ja kesäterassi. Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin isoin oheisohjelma, Asumisen messut, järjestetään Billnäsin ruukilla. Ruukin kotisivuille.Suomen Kylät on tärkeä maaseudun kylien yhteen kokoaja, ja paikallisen kehittämisen tukija. Suomen Kylät edustaa jopa noin 4 000 kyläyhdistystä ja -toimikuntaa. Home&Found-kierrätysasuntofestivaali tekee yhteistyötä Suomen Kylien tapahtuman, Avoimet Kylät kanssa. Lue lisää Suomen Kylistä.

Oikotie on iso ja suosittu verkkopalvelu, josta voi hakea niin työpaikkoja kuin myytäviä ja vuokrattavia asuntoja, mökkejä, tontteja sekä vapaa-ajan asuntoja. Oikotie ja Home&Found-kierrätysasuntofestivaali tekevät yhteistyötä muun muassa niin, että Home&Foundiin asumiskohteen ilmoittavat yksityishenkilöt saavat myös ilmaisen ilmoituksen Oikotielle. Oikotie.fi

Fiskars Village on osa Fiskars Groupia. Fiskars Groupin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars Village on eloisa ja perinteikäs ruukkikylä, taiteilijoiden, designereiden ja kädentaitajien luova yhteisö, sekä reilun 500 asukkaan koti. Fiskars Villagessa on ohjelmaa Home&Found-kierrätysasuntofestivaaleilla, ja Fiskars on myös mukana Billnäsin asumisen messuilla. Fisrkas Villagen sivuille.


Fiskars Village Art & Design Biennale järjestetään Fiskarsin ruukissa ja Raaseporin alueella 22.5.–4.9.2022. Home&Found-kierrätysasuntofestivaali ja Fiskars Village Art & Design Biennale tekevät ohjelmayhteistyötä. Fisrkas Villagen sivuilla lisätietoa.

Västra Nyland on läntisellä Uudellamaalla kahdesti viikossa ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti ja samaa KSF-mediaa Huvudstadsbladetin kanssa. Home&Found, Västra Nyland ja HBL tekevät viestinnällistä yhteistyötä. Västra Nylandin verkkosivulle.