Hub Feenix ulkoa
279921743 574423194291797 6579072599721352161 n
Kerrostalo, Liiketila, Työtila, Raakatila, Muu Högben

Hub Feenix - Työhuoneita, toimistoja, asumista ja airbnb -majoitusta uudessa taiteen ja hyvinvoinnin keskuksessa!

Työhuoneita alkaen 120€/kk, asuinhuoneita omalla kylpyhuoneella uudessa yhteisössä alkaen 370€/kk + sähkömaksu lämmityksestä oman käytön mukaan. Kysy lisää: info@hubfeenix.fi

Voittoa tavoittelematon luovuuden ja hyvinvoinnin keskus Hub Feenix etsii uusia vuokralaisia sekä työtiloihin että uuteen asuinyhteisöön. Lähiaikoina tarjolle tulee myös vuokra-asuntoja!

Ohjelma

Festivaalin aikana on mahdollista tutustua koko talon tiloihin ja toimintaan ja kuulla Hub Feenixin tarina! Talokierrokset lähtevät ala-aulasta pe 10.6. klo 18, la 11.6. klo 11 ja 16 sekä su 12.6. klo 11.

Näyttöajat: Tervetuloa talokierroksille Hub Feenixiin pe 10.6. klo 18, la 11.6. klo 11 ja 16 sekä su 12.6. klo 11. Muuna aikana sovithan tapaamisesta etukäteen!

Perustiedot

Kohteen kuvaus

Hub Feenix on Meltolan vanhan keuhkoparantolan tiloihin vuonna 2020 noussut inspiroiva, voittoa tavoittelematon taiteen, luovuuden ja hyvinvoinnin keskus. Hub Feenixissa on kahvila, upea juhlasali, useita joogasaleja, erikokoisia kurssitiloja ja konferenssisali.

Taiteilijoille, yrittäjille, käsityölaisille ja eri alojen toimijoille on tarjolla erikokoisia ja -tyyppisiä työhuoneita, toimistoja ja tuotantotiloja. Kesällä Hub Feenixin kauniiseen ja rauhalliseen D-siipeen avataan uusi asuinyhteisö, johon vuokralaiseksi haku on juuri nyt avoinna. Lähiaikoina Hub Feenixin yhteyteen rakentuu myös vuokra-asuntoja!

Hub Feenix tarjoaa elämää, synergiaa, inspiraatiota ja samalla rikkumatonta työrauhaa kauniin luonnon keskellä. Talossa on lisäksi monia mahdollisuuksia harrastaa, virkistäytyä ja toteuttaa luovuuttaan: mm. viikonloppukursseja ja retriittejä, säännöllisempiä kursseja sekä mm. hyvin varustetut puu- ja metallityöpajat. Hub Feenixissa on myös oma maastoratsastustalli, ja lähimetsiin voi tehdä rauhallisia ratsastusretkiä. Talossa on myös ekokampaamo ja hoitola, josta on varattavissa aikoja esim. hierontaan ja hemmotteluhoitoihin.

Jos tarvitset majoitusta kesämatkoillesi: Hub Feenixin yhteydessä toimii myös Feenixin oma airbnb Karhunpesä, jossa on useampia viihtyisiä ja edullisia huoneita 1-4:lle hengelle. Tutustu ja varaa majoitus airbnb:ssä (etsi majoituksia Meltolasta). Voit myös olla yhteydessä meihin: info@hubfeenix.fi.

hubfeenix.fi
https://www.facebook.com/hubfeenix
Ota yhteyttä: info@hubfeenix.fi
puh. 050 533 7881

Kohdetyyppi

Kerrostalo, Liiketila, Työtila, Raakatila, Muu

Katuosoite

Högbenintie 30

Kaupunki

Högben

Postinumero

10350

Kylä

Karjaa

Asunnon koko

15 000

Kohdenumero

16859742

Huoneiden määrä

Useita erikokoisia ja -tyyppisiä työtiloja vuokrattavana. Uudessa asuinyhteisössä huoneiden koko on noin 20-22m2 ja niiden yhteydessä on oma kylpyhuone. Tilava keitttiö kaikkien yhteiseen käyttöön. Feenixin yhteyteen lähiaikoina syntyvät vuokra-asunnot ovat eri kokoisia.

Kunto

1936 rakennetun Meltolan keuhkoparantolan tilat ovat kahdessa vuodessa kokeneet mahtavan muodonmuutoksen!

Tontin kuvaus

Hub Feenixia ympäröivät metsät, joihin pääsee hetkessä vaeltelemaan, sienestämään ja marjastamaan. Lähellä on järvi. Pihapiirissä on istuskelupaikkoja ja terasseja, kaksi puulla lämpiävää tunnelmallista saunaa, nurmikkoa ja kukkaistutuksia. Pihamaalle on tänä kesänä tulossa lisää viehättäviä oleskelualueita ja joogadekki. Pihapiirissä on Hub Feenixin oma maastoratsastustalli, jossa asuu kolme hevosta ja kaksi lammasta.

Lämmitysmuoto

Hakelämmitys, ilmalämpöpumppuja ja lisäksi lämmitystä tarpeen mukaan sähköpattereilla.

Tehdyt ja tulevat remontit

Vanhan keuhkoparantolan tiloja on remontoitu raikkaiksi, viihtyisiksi ja inspiroiviksi. Remontti etenee ja uusia upeita tiloja otetaan käyttöön!

Myyntitapa

Vuokralle

Mahdollinen ennakkovuokra ja vakuus

Kuukauden vuokraennakko

Saapumisohje

Noin tunnin ajomatka Helsingistä tai Turusta, 8 km Karjaalta Hanko-Hyvinkää -tietä (Valtatie 25) Mustion ja Lohjan suuntaan. Helsingistä tai Turusta pääsee junalla vajaassa tunnissa Karjaan rautatieasemalle, josta kulkee arkipäivisin ja kesälauantaisin busseja Meltolaan. Bussimatka Karjaalta kestää 10 minuuttia. Meltolan bussipysäkiltä on muutaman minuutin kävely metsätietä Hub Feenixille.

Open map