1 Julkisivu
2 Pohjoisesta
Omakotitalo Raasepori

Omakotitalo upeassa Fiskarsissa

Lähtöhinta 115000 €

Myydään lapsuudenkoti noin 30 talon Konkakummussa 1 km Fiskarsin keskustasta. Kiinteistö sijaitsee upealla paikalla alueen korkeimmalla kohdalla. Alue on rauhallinen ja siellä liikkuu monenlaisia eläimiä. Todellinen luontoa rakastavan kohde.

Ohjelma

Pienimuotoinen kirpputori ja kaikki kiinteistön irtaimisto myös myynnissä. Varatut merkitään. Hintoja ei laputeta. Kaupankäynti tarjouksilla ja neuvottelemalla. Maksu käteinen tai MobilePay.

Näyttöajat: 10-12.6.2022 klo 10-18, myös muina päivinä ja aikoina erikseen sovittaessa 050 3030 123

Perustiedot

Kohteen kuvaus

1967 valmistunut talo ja ulkorakennukset viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä. Talo on helppohoitoinen, verhous hyvin säältä suojaavaa valkoista mineriittiä, jota ei ole tarvinnut maalata kuten puu- tai kivipintoja. Pienellä terassilla mukava juoda kahvit. Seniorikylpyhuone sopii myös liikuntavammaisille. Tontilla on hyvää puutarhamaata. Talo on keskikokoinen, mutta tontti on iso ja kiinteistöllä on runsaasti rakennusoikeutta jäljellä. Etätyöskentelyä ajatellen kuitu tulee tontin rajalle ja mobiiliyhteydet ovat hyvät.

Kylällä on K-market, erilasia putiikkeja, ravintoloita, panimo, tislaamo, monenlaisia käsityöläisiä, taidetta, näyttelyitä, päiväkoti, suomenkielinen ala-asteen koulu, museo, eläinlääkäri, urheilukenttä, tennishalli, maastopyöräreittejä yms. Ympäristössä on lukuisia kalaisia järviä uimarantoineen, kaksi golf-kenttää, laskettelurinne, ratsastustalleja, kuntosaleja ja urheiluopisto. Kylällä toimii urheiluseura, kyläseura, luonto- ja kalastuskerho, teatteria, partio, Martat, MLL, lasten jalkapalloseura, lähiruokapiiri, kyläavustaja yms. Kylän yhteishenki on huikea, erilaisia tilaisuuksia, FB-ryhmiä ja sähköpostilista kaikenlaiseen kommunikointiin ja apuun.

15 km Karjaalle, jossa yläasteen koulut, rautatieasema, jäähalli, muita liikuntatiloja, terveyskeskus lääkäripalveluin, isompia marketteja, erikoiskauppoja ja palveluita.

5 km kirkonkylään, jossa ruotsinkielinen ala-aste, S-market, kirkko, huoltoasema, pankkiautomaatti, apteekki, terveyskeskus ja hammashoitola.

Mainiot ulkoilumaastot heti ulko-ovelta hiihtoon, samoiluun, marjastukseen ja sienestykseen. Eläinten pito on helppoa. Valokuvaajalta eivät kohteet lopu.

Naapureina on mukavia eläkeläisiä ja työssä käyviä lapsiperheitä, muutama talo toimii kesämökkeinä. Kaikki puhuvat suomea, useimmat hallitsevat myös ruotsin.

Kohdetyyppi

Omakotitalo

Katuosoite

Kivijärventie 9

Kaupunki

Raasepori

Postinumero

10470

Kylä

Fiskars

Asunnon koko

Asuinpinta-ala 72 m2, kerrosala 89 m2, kellarikerros virallista 12 m2, matalampaa tilaa on enemmän. Erillinen ulkorakennus 44 m2, jossa puusauna, pesuhuone, pukuhuone, autotalli rasvamontulla ja puuliiteri. Lisäksi on maakellari ja pieni varastokoppi

Kohdenumero

Tulossa myyntiin, mutta ei ole ainakaan vielä välittäjää. Virallinen hinta-arvio teetetty.

Huoneiden määrä

Asuinrakennuksessa 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailuhuone, kylpyhuone, halli, tuulikaappi, kellarikerroksessa kodinhoitohuone jossa puuhella, pannuhuone/askartelutila, kylmäkellarit ja matalampaa varastotilaa

Kunto

Talo on rakennettu 60-luvulla ennen kuin käytettiin muovisulkuja. Rakenteeltaan terve ja kuiva, kalliolle rakennettu. Tekninen kunto erinomainen, pintojen osalta tyydyttävä. Sisään voi muuttaa ilman remontteja ja maalata tai tapetoida vähitellen. Vesiputket uusittu, pieni osuus koskien lähinnä kasteluvettä on kesken. Sähköt, ikkunat ja katto uusittu. Talosta on olemassa talokirja, jossa on kuvattu miten se on tehty ja mitä remontteja milloinkin tehty.

Tontin koko

Oma tontti 2590 m2

Tontin kuvaus

Oma tontti upealla korkealla paikalla, iso nurmikko, jossa alla entinen puutarha, hedelmällinen multamaa. Runsaasti puustoa, jonka käyttöä ei ole kaupungin toimesta rajoitettu.

Lämmitysmuoto

Öljy ja ja/tai sähkölämmitys. Öljylämmitykselle tehty sähkön ohisyöttömahdollisuus. Lämmitys mahdollista pitää käynnissä aggregaatilla mahdollisen sähköverkkoon kohdistuvan kyberhyökkäyksen varalta.

Rakennuksen energialuokka

Ei määritelty, öljynkulutus noin 1000 litraa vuodessa, ei lämpövuotoja (lumi ei sula seinän viereltä).

Tehdyt ja tulevat remontit

Taloa ylläpidetty jatkuvasti, sisäänmuuttokunnossa, pintaremontteja voi tehdä maun mukaan ja laajentaa tiloja.

Myyntitapa

Myynnissä

Onko tontti oma vai vuokratontti

Oma

Saapumisohje

Fiskars Wärdshusin kohdalta noin 1 km Von Julin tietä, jolta Kivijärventie oikealle, toinen kiinteistö.

Open map