IMG 20220311 WA0002
IMG 20220317 WA0005
Omakotitalo Raasepori

Melkein satavuotias hirsitalo Karjaan Bulevardilla

Tunnelmallisessa ja avaran valoisassa hirsitalossa riittää tilaa niin asumiseen, etätyöskentelyyn kuin harrastamiseen.

Perustiedot

Kohteen kuvaus

Tunnelmallisessa ja avaran valoisassa hirsitalossa riittää tilaa niin asumiseen, etätyöskentelyyn kuin harrastamiseen. Vehreässä ja monipuolisessa puutarhassa ilahduttavat muun muassa vadelma-, tyrni- ja herukkapensaat sekä luumu-, kirsikka- ja omenapuut. Kasvihuoneen kattoa varjostaa viiniköynnös, jonka alla viihtyvät tomaatit, kurkut ja paprikat. Pihan perällä omassa rauhassa sijaitsee puusauna, jonka terassilla voi vilvoitella löylyjen välissä.

Omistajien tarina
Villa Strömissä asuu perhe, johon kuuluu vanhempien lisäksi kaksi nuorta ja kissa. Miehen sydäntä lähellä on maantie-, gravel- ja maastopyöräily, joihin Raaseporissa on erinomaiset mahdollisuudet. Perheen äiti viihtyy puutarhassa, polkujuoksumaastoissa sekä nykyaikaisella Alexian kuntosalilla, joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Poika harrastaa kalastusta ja frisbeegolfia, ja lähin frisbeegolfrata sekä Mustionjoki ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Perheen tyttären vapaa-aikaan kuuluu koulu- ja esteratsastusta idyllisellä Billnäsin tallilla, jonne pääsee helposti polkupyörällä joen viertä kulkevaa ulkoilureittiä pitkin.

Perheen nuorison lähtiessä opiskelemaan koko perhe on päättänyt kokeilla monipaikkaisuutta, ja aikoo viettää jatkossa enemmän aikaa Helsingissä.

Kohdetyyppi

Omakotitalo

Katuosoite

Bulevardi 7

Kaupunki

Raasepori

Postinumero

10300

Kylä

Karjaa

Asunnon koko

Noin 200 neliötä

Saapumisohje

500 metriä juna-asemalle

Huoneiden määrä

7

Kunto

Hyvä

Tontin koko

Lähes 2000 neliötä

Tontin kuvaus

Oma

Lämmitysmuoto

Ilma-vesilämpöpumppu

Myyntitapa

Myynnissä

Onko tontti oma vai vuokratontti

Oma