Image7
Image6
Paritalo, Mökki, Vapaa-ajan asunto Skogby

Asunto vanhassa Skogbyn sahan työntekijöiden hirsitalossa

Hinta riippuu vuokra-ajan kestosta

Vuokrataan viikonloppu, viikko tai pidempiaikaiseen käyttöön juuri peruskorjattu vanha työläisasunto (68m2) junaradan varrella, meren lähellä.

Näyttöajat: Näytöt varataan erikseen sähköpostitse

Perustiedot

Kohteen kuvaus

Maistuisiko loma / etätyöloma / irtiotto arjesta / rento mökkiloma meren äärellä lasten kanssa / ystävien miniloma? Vuokrataan viikonloppu / viikko tai pidempiaikaiseen käyttöön asunto 100v vanhassa hirsitalosta. Vuokrattavissa lokakuun 2022 loppuun. Sijainti on loistava, Tammisaaren ja Hangon välissä meren läheisyydessä rauhallisessa pienessä Skogbyn kylässä. Autolla pääsee tunnissa Helsingistä ja reilussa tunnissa Turusta. Karjaa-Hanko paikallisjuna pysähtyy kylän pysäkillä ja Rannikon pyöräreitti kulkee aivan talon vierestä. Lähimmälle uimarannalle 80m, seuraavalle 200m jne.. all the way to Hanko ;) Pihassa lukuisia aamukahvispotteja, riippumattoja jokaiseen auringon asentoon ja lapsille "köyhän miehen hoplop" aka trampoliini ja läjä vesileluja. Vierestä lähtee täysimittainen frisbeegolf-rata, lähellä hyvät maastopyöräilymaastot ja kylällä pieni puoti ja superkiva ravintola. Etätöiden tekeminen onnistuu trendikkään hyggemäisen rennosti, sillä netti on talossa sysihuono. Sadepäivinä asunto lämpenee puilla. Keittiössä puuhella ja kaasuliesi. Mahdollisuus hyödyntää kasvimaan satoa :) mahdollisuus vuokrata fillareita ja SUP-lauta. Näyttö-/majoitusvaraukset sähköpostitse susanna.kankare@gmail.com

Kohdetyyppi

Paritalo, Mökki, Vapaa-ajan asunto

Kaupunki

Skogby

Postinumero

10680

Kylä

Muu

Asunnon koko

2h + keittiö & ruokasali, kompostiwc, iso piha-alue

Huoneiden määrä

4 asunnon kokonaisuus.

Kunto

Kunto on hyvä ja olosuhteet on mökkiolosuhteet.

Tontin koko

iso

Tontin kuvaus

Metsän vieressä oleva puutahatontti. Meren rantaan 80m :)

Lämmitysmuoto

puu & sähkö

Tehdyt ja tulevat remontit

Peruskorjaukset tehty ja tehdään edelleen, vanha talo jota remontoidaan nyt ja ikuisesti... Osa talosta samaan aikaan mökkivarustus-tasoisesti vuokrattavissa.

Myyntitapa

Vuokralle

Saapumisohje

Paikalle pääsee bussilla SEKÄ JUNALLA Tammisaaresta, paikallisjuna Karjaa-Hanko pysähtyy kylän pysäkillä. Lisäksi helppo tulla autolla, fillarilla ja veneellä.

Open map