Tarinoita Pyhtäältä

Saara Korhonen kertoo pyhtääläisistä taloista

Saara korhonen kuva

Jaa tämä sivu

Saara Korhonen on alkuperäinen Pyhtään asukas, jota kiinnostavat paikallisten talojen ja ihmisten tarinat. Home&Foundia varten Saara kulki Pyhtään jännissä paikoissa ja kirjoitti meille talotarinoita. Saaralla on myös miehensä Janne Korhosen kanssa suosittu Kylät ja kivitiet -blogi, josta löytyy paljon tietoa Pyhtään tienoista ja ulkoilureiteistä.

Tutustu Saara Korhoseen:

”Olen Saara Korhonen, saapasjalkainen pyhtääläinen talotarinoiden takana. Saappaat ovatkin hyvin syvällä Pyhtään savisessa maassa. Useimmiten niitä on lähes mahdotonta kiskoa irti edes yhden viikonlopun ajaksi. Olen helposti innostuvaa sorttia ja monessa mukana, milloin minkäkin minua kiinnostavan projektin parissa.

Kirjoitan mieheni kanssa Kylät ja Kivitiet, tarinoita Pyhtäältä - blogia. Retkeilemme meille niin kovin rakkaissa maisemissa ja tuomme paikkoja blogin muodossa myös muille luettavaksi ja koettavaksi. Toivomme blogijuttujemme innostavan paikallisia tutustumaan paremmin tähän upeaan, luontorikkaaseen kuntaamme. Ja toisaalta, ehkäpä joku ulkopaikkakuntalainenkin innostuu kauniista kunnastamme ja haluaa vaihteeksi kokeilla jotain hieman ruuhkattomampaa retkikokemusta.

Rakastan kirjoittamista, siitäkin huolimatta, tai ehkä juurikin siitä syystä, että kirjoittaminen oli minulle kouluaikana äärimmäisen haastavaa. Opettelin oman tyylini kirjoittaa ja piutpaut välitän siitä, haittaako jotakuta hassut sanani tai jopa pilkut väärissä paikoissa. Kirjoitan ihan vaan kirjoittamisen riemusta ja se pysyköön sellaisena.”

Talotarinoita Pyhtäältä

Saara Korhonen esittelee Pyhtään kiinnostavia taloja ja paikkoja

Savitalon hyvä henki Kuppiksen kauppapaikka Lastenkodista rauhan tyyssijaksi Kun tunteet voittavat järjen

Huvikumpumaista meininkiä Kalliolan tilalla Stockforsin paloaseman suojissa