Home found raseborg logo rgb color

Sommarens härligaste happening

På festival för återbruksboende Home&Found den 10–12 juni presenteras lediga hus och hem i Raseborg. Kom och se vad landsbygden kan erbjuda! Men se upp – hittar du dina drömmars hus kan livet plötsligt få helt ny riktning.

Hem och program
Frontpage image 1

Cirka femtiotal bostäder ska publisceras i Home&Found, det mesta ungefär en veckan innan eventet.

PROGRAM

Livet på landet

Gör bostadsfestivalen till en stressfri njutning – ta dig tid att flanera och fantisera.

Hus och hem
Bostäder i Raseborg som finns att köpa eller hyra presenteras under festivalhelgen. Här kan du hitta allt från bond- och herrgårdar till funkishus och mindre lägenheter. Alla bostäder, kontakuppgifter och visningstider kommer att publiceras en vecka innan eventet.


Upplevelser
Byarna i Raseborg bjuder under helgen på särskilt program för alla bostadsletare: utflykter, naturvandringar, öppet hus, träffar med lokalbefolkningen, god mat, dryck och unika upplevelser. Få en känsla av hur det verkligen är att bo här!

Billnäs mässa
Vid vackra Billnäs bruk ligger festivalens mässområde där du fyndar vintageskatter och får svar på allt om renovering, inredning och boendeservice.

Ta dig fram
Vill du lämna bilen hemma går det bra att anlända och röra sig även med kollektivtrafik, cykel eller till fots. Vi sätter ihop en guidekarta för alla festivalgäster i god tid, så du kan planera ditt besök på förhand.

Fritt inträde
Själva evenemanget är kostnadsfritt för besökarna men en del av det lokala programmet kan vara avgiftsbelagt, vilket i så fall framgår i programbladet.

EN PÄRLA MELLAN ÅBO OCH HELSINGFORS

Raseborg

  • Eleganta Ekenäs, livliga Karis ja hantverkarnas och konstnärernas Fiskars är bekanta platser för många sedan tidigare. Havsnära Bromarv, centrala Svartå och varmhjärtade Pojo är kanske inte lika kända men minst lika charmerande. Liksom Tenala med sin stenåldershistoria eller Snappertuna där Raseborgs medeltida slott ligger.
  • Raseborg är en kommun av kontraster: stilla landsbygd med böljande åkrar, rena sjöar och havsstränder, såväl som vackra småstäder, historiska bruk och levande konstnärssamhällen med närproducerad mat och förstklassiga restauranger.
  • Bostadsköparens dröm: Raseborg ligger bara en timme från huvudstadsregionen och håller fortfarande en rimlig prisnivå.

Ekenäs, Bromarv, Fiskars, Pojo, Tenala, Snappertuna, Karis, Svartå eller Billnäs – vilken idyll blir din favorit?

Bekanta dig med orterna i Raseborg
Etusivunkolmanneksiylinkuva

LOKALT ÄR BÄST

Mötesplatsen Billnäs bruk

  • På mässan vid bostadsfestivalen Home&Found förevisar lokala företag och aktörer sina produkter och tjänster i Billnäs bruks vackra omgivning
  • På Billnäsmässan träffar du lokala experter inom bygg, renovering och inredning och kan bekanta dig med arbetsprover. Fynda vintage och få all information om boende och samhällsservicen i Raseborg.

Billnäs mässans dörrar är öppna:⁠ Lö 11.6. kl 10-17⁠ // Sö 12.6. kl 10-16⁠! Billnäs är alltid värt ett besök, så se till att planera din festivalrutt via bruksområdet!

Till Billnäs sidan (på finska)
Etusivunalinkuva

Producerat i samarbete

Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color
Home found raseborg logo rgb color

Ta kontakt

Pauliina Seppälä

Nina Sointu

Susanna Kankare

Heli Mäenpää

Mats Grönblom

Peter Nynäs