3 Z7 A0461
3 Z7 A0373
Annat Raasepori

Kaunis kaksio vanhassa kansakoulussa Karjaalla

Vuokrataan joko viikonloppu-, viikko- tai pitempiaikaiseen käyttöön vanhan kyläkoulun yläkerran kaunis, charmantti ja valoisa huoneisto, yht. 68 m2. Vuokrattavana ajalla 1.5.-31.10.2022

Visningstider: Kerromme myöhemmin milloin kotia pääsee katsomaan!

Basinformation

Beskrivning av objektet

Vuokrataan joko viikonloppu-, viikko- tai pitempiaikaiseen käyttöön vanhan kyläkoulun yläkerran kaunis, charmantti ja valoisa huoneisto, yht. 68 m2. Vuokrattavana 31.10.2022 asti.
Huoneisto käsittää keittiö- / olohuonetilan, makuuhuoneen ja hallin sekä wc:n (bidee) ja vaatehuoneen. Kellarikerroksesa on suihku- ja spa / saunatilat. Keittiössä on liesi, uuni ja jenkkikaappi. Kokkaajan unelma, Smeg-kaasuliesi ja sähköuuni.

Huoneisto on hyvässä kunnossa ja näkymät ovat vihreälle pihalle ja pienelle lammelle. Nukkumapaikkoja 2-3. Parivuode on 180 cm leveä Hästens. Valokuitu mahdollistaa vaikkapa etätyön tekemisen.
Rauhallinen ympäristö, kaunis luonto ja hyvät pyöräily-, sienestys- ja liikuntamahdollisuudet. Karjaan keskustaan n. 7 km. Billnäsin ja Fiskarsin ruukkialueet lähietäisyydellä. Nordcenter Golf 13 km. Lähituottajia lähietäisyydellä. Helsinkiin matkaa 65 km.

Sähkö oman kulutuksen mukaan. Mahdollisuus omaan kasvimaahan.

Typ av objekt

Annat

Gatuaddress

Grundsjö / Kaunislahti, Finnbölentie

Stad

Raasepori

Ort

Karis

Bostadens storlek

68

Till salu, uthyrning eller preliminärt test

Uthyrning

Open map