Huset
IMG 5600
Egnahemshus, Fritidsbostad Billnäs

Arkkitehti Max Frelanderin suunnittelema jugendhuvila vuodelta 1913, uniikki kokonaisuus

Kysy hintaa.

Taiteilijakoti vuokrattavana lähinnä syys- ja talvikaudeksi, lyhyemmiksi tai pidemmiksi jaksoiksi.

Program

Esittelemme taloa ja kerromme sen historiasta. Voit nauttia kakkukahvit pihalla, parvekkeella tai sisätiloissa. Myynnissä on myös vanhaa Arabiaa ja suomalaista lasia, sekä käsitöitä.

Visningstider: Lauantai 11.6 11-17, sunnuntai 12.6 11-16 sekä sopimuksen mukaan. 040 - 836 7696

Basinformation

Beskrivning av objektet

Talo oli isämme, hopeaseppä Stig Nordmanin koti ja työtila neljän vuosikymmenen ajan. Talo on 1900-luvun alun arkkitehtoninen helmi, ja sen sisustus on uniikki. Suuri osa esineistä ja huonekaluista on isän, hänen isänsä tai isoisänsä valmistamia, loput on hankittu osto-ja myyntiliikkeistä tai pelastettu vuosikymmenten saatossa. Talo on meille erittäin rakas. Täällä rentoudumme aina.
Me myös vuokraamme taloa lyhytaikaisesti. Kesällä on vipinää, mutta tavikaudeksi etsimme vuokralaisia jotka arvostavat taloa ja pitävät siitä hyvää huolta.
Kysy rohkeasti jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää!
Asun itsekin Billnäsissä - itse asiassa saman arkkitehdin suunnittelemassa nk Amerikavillassa.

https://airbnb.com/h/charming-jugend-villa-close-to-fiskars

Typ av objekt

Egnahemshus, Fritidsbostad

Gatuaddress

Solbackavägen 2

Stad

Billnäs

Postnummer

10330

Ort

Billnäs

Bostadens storlek

130 m2 kahdessa kerroksessa sekä ulkorakennus jossa sauna.

Antal rum

Alakerrassa on eteinen, keittiö alkoveineen, pieni makuuhuone, 2 oleskeluhuonetta tulisijoineen sekä wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, parveke sekä klassinen kylpyhuone ammeineen.

Beskrivning av tomten

Iso luonnollinen piha vanhoine mäntyineen ja vaahteroineen tarjoaa niin aurinkoa kuin varjoa. Ulkorakennuksessa (missä sauna) on aurinkoinen terassi.

Uppvärmning

Öljy ja puu

Till salu, uthyrning eller preliminärt test

Uthyrning

Ankomst

Turuntieltä (111) käännytään Helsingin suunnalta tultaessa, heti Backgrändintien jälkeen vasemmalle Leipurintielle / Bagarvägen. Käänny sitten heti keltaisen talon ja ulkorakennuksen pihaan (ennen Päivöläntietä/Solbackavägen). Billnäsin ruukista tultaessa (Ruukintie /Bruksvägen) siirry joen toiselle puolelle. Kävelysillalta käännyt vasemmalle / Billnäs allén kautta käännyt oikealle. Vasarasepäntieltä nouset mäkeä ylös Leipurintietä. Talo on viimeisenä mäen päällä, aivan Turuntien varressa. Keltainen tiilikattoinen villa ja sen ulkorakennus näkyvät hyvin .

Open map