Lehtopollontie 3 1
Lehtopollontie 3 sisa1
Omakotitalo Pyhtää

Omakotitalo Siltakylässä | 6h, keittiö, kylpyhuone, sauna, wc / kph 2x,

355 000 €

Vuosi 2009

Basic information

Property description

Pyhtään Kokkovuori on rauhallinen lapsiperheiden suosima alue. Päiväkodit, esikoulu ja koulu yläasteeseen asti sijaitsee kävelymatkan päässä. Ympärillä on paljon ulkoilumahdollisuuksia ja merikin on lähellä. Kotkaan ajaa 15 minuutissa ja Kehä III:lla olet noin tunnissa.

Tuntuuko sinusta siltä, että nykyisestä kodista loppuu tila. Tässä kauniissa ja laadukkain materiaalein tehdyssä talossa tulet arvostamaan ympärillä olevaa avaruutta entistä enemmän. Sisään astuessa näkymät aukeavat ison olohuoneen läpi suojaisalle takapihalle. Keittiö on hyvin ja tyylikkäästä varusteltu. Kodinkoneet on integroitu ja keittiössä on hyvin tilaa isolle ruokailuryhmälle. Talossa on viisi tilavaa makuuhuonetta. Alakerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, minkä läheisyydessä on oma wc-/suihkuhuone. Yläkerrassa on kaksi todella isoa makuuhuonetta, mitkä antavat mahdollisuudet isoihin sänkyihin, työpisteeseen tai vaikka harrastuksiin. Yläkerran kylpyhuoneen ammeessa pääset rentoutumaan pitkän työpäivän päätteeksi.

Kodin kylpyhuoneesta pääset takkahuoneen kautta takapihan terassille. Ja jos mielesi tekeekin suihkun yhteydessä saunoa, niin heti valmis kiuas on aina käytössä.

Säilytystilaa löytyy mukavasti. Sisällä on kolme vaatehuonetta ja autotallin yhteydessä on varasto. Arjen askareita helpottaa iso kodinhoitohuone. Autot saat suojaan kahden auton lämmitettyyn talliin.

Piha helppohoitoinen ja suojaisa. Etupiha on kokonaan kivetetty ja takapiha osittain. Takapiha on sopivan kokoinen ja rajoittuu metsään.

Tähän taloon et voi olla rakastumatta. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika!

Krista Hakonen
044 035 5589
Property type

Omakotitalo

Street address

Lehtopöllöntie 3

City

Pyhtää

Size

277 / 386 m²

Sale type

For sale

Additional information

Vuosi 2009

Contact information

Krista Hakonen

044 035 5589