Home&Foundin Pyhtään tiimi

Marit ja Maarit jatkavat citymaalaisuuden asialla Pyhtäällä

Maarit marit1 169

Jaa tämä sivu

Marit Hohtokari

Marit vastaa Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin toteutuksesta ja tuotannosta Pyhtäällä

  • Yrittäjä, hiljaisten signaalien nappaaja, ideoija ja toteuttaja. Valmentaja, kouluttaja, mentori ja sparraaja. Ihmisten etsijä ja yhdistäjä. www.hohtokari.fi

"Minut saa innostumaan mahdollisuus saada aikaan jotain, josta on vain aavistus. Uskon intuition vahvaan voimaan ja se tuo luokseni oikeat ihmiset oikeaan aikaan tekemään todeksi sen, minkä aluksi vain aavistin hiljaisen signaalin helähdyksenä.

Aiemman Helsingistä itään projektimme aikana tutustuin Pyhtään ympäristöön ja ihmisiin sekä alueen nopeasti kehittyviin yhteisöihin. Vakuutuin, että Pyhtää on paras mahdollinen kohde Home&Found-tapahtumalle.”

Maarit Piippo

Maarit vastaa Home&Found-kierrätysasuntofestivaalin viestinnästä Pyhtäällä

  • Toimittaja ja viestijä somessa ja livessä, kulttuurin ja taiteen puolustaja, tee-entusiasti sekä Helsinkiin erikoistunut matkaopas. Ideoiden metsästäjä ja konseptien kehittäjä.

"Intohimoni on sanoittaa se, mikä on vielä ilmassa ja hahmottumassa. Home&Found -konseptissa on kiehtovalla tavalla monta ideaa nupuillaan ja monia mahdollisuuksia ilmassa - napattavissa toimivaa toteutusta ja osuvaa kiteytystä varten.

Tutustuin Pyhtääseen Helsingistä itään -projektin aikana, ja lumouduin paikkakunnan persoonallisuudesta ja moni-ilmeisyydestä. Yhteistyö pyhtääläisten kanssa on aina ollut antoisaa.

Koen, että tällä hetkellä ilmassa on runsaasti signaaleja, jotka viittaavat citymaalaisuuden kysyntään. Kierrätysasuntofestivaali Pyhtäältä tuntuu juuri sopivalta aiheelta viestiä tänään, tässä ja nyt.”

Home&Found-kävijäkysely Home&Found-festivaalin kävijäkysely