Arrangörens kom ihåg-lista

Jättekul att du vill vara med och skapa Home&Found festival för återbruksboende, och samtidigt ett helt nytt Raseborgsfenomen.

Mukit 0 A7 A8811

Jaa tämä sivu

Home&Found festival förväntar sig ett stort antal besökare. Samtidigt har evenemanget en lugn karaktär då besökarna är utspridda på mycket stort område. Vi förväntar oss en seriös och respektfull publik, men som arrangör är det alltid bra att planera för alla eventualiteter på förhand. Här är vår minneslista för arrangörer!

Försäkring

Gör en bedömning om huruvida ditt programnummer innehåller riskelement som nuvarande försäkringar inte täcker. Finns det till exempel skäl att ta en extra ansvarsförsäkring?

Parkering

Fundera efter var besökare kan parkera sina bilar, informera om platsen i din annons och märk gärna ut den till exempel med en hemlagad P-skylt.

Värdesaker

Ifall du arrangerar evenemanget hemma, stuva undan värdesaker.

Övrigt?

Programpunkterna är en central del av Home&Found. Du är viktig för evenemanget! Hör av dig om du behöver stöd eller råd i arrangemanget, så hjälper vi till i mån av möjlighet. Du är alltid välkommen att ta kontakt, så kan vi tillsammans planera ditt event!


Susanna Kankare

Raseborgare
Samarbetskoordinator och producent
susanna.kankare@homeandfound.fi

Pauliina Seppälä
Helsingforsare i Raseborg
Projektledare
+358 50 572 7910
pauliina.seppala@homeandfound.fi